Електрически автомобил за деца

19.02.2016, 17:45

Умалено копие на Tesla Model S за 500 долара

   
 
Електрически автомобил за деца

Има малко неща, за които да съжаляваме, че не сме се родили сега. Говорили сме много пъти как децата в момента нямат детство, не играят на топка, криеница и т.н. Ама има неща, които определено изпускаме. Като например модела детска количка на Tesla Model S. Само си представете колко щеше да е готско да повозиш Марчето от съседния блок ('щото на рамката на колелото си беше зор), в която си влюбен, ама нямаш идея как да ѝ кажеш, защото ще ти се смее.

Умалената Tesla Model S за деца се произвежда от компанията Radio Flyer и ще бъде на пазара тази есен на цена от 500 долара. Съгласни сме, че не е малко, ама ако сте тръгнали да купувате на малкия много скъп таблет и още всякакви глупости, които да го държат вкъщи, по-добре съберете още и му купете първата кола.

Детският автомобил е напълно електрически и може да бъде използван с батерии с различен капацитет. Основният вариант е с акумулатор - 140 Вч, който е с пробег от 10 км. Така че няма къде да ви избяга толкова. Зареждането му изисква между 1 и 2 часа. По-скъпият модел разполага с батерия със 190 Вч, благодарение на която може да изминава до 15 км.  Другите достойнства са две предавки - предна и задна, фарове, функционален багажник, ограничител на максималната скорост - 10 или на 15 км/час и др. Цветовете за екстериора са три - син, червен и тъмно сив. Джантите са в сребристо или черно.

1652903

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ