Джаджи от бъдещето, за които светът още не е готов

24.12.2017, 16:00

Ухааа!

   
 
Джаджи от бъдещето, за които светът още не е готов

Бъдещето идва с гениални нови изобретения. Но готови ли сме за него?

SpotMini - домашен любимец робот

2016388

Този робот е перфектен заместител на истинския домашен любимец.

Bakblade

2016386

Уред, който бръсне гърба ти супер лесно, с минимално количество болка.

Sgnl - говори по телефона с помощта на пръста си

2016387

Интелигентно приспособление, което ти позволява да осъществяваш повиквания с помощта ма пръстите си. Можеш да го носиш с умен часовник или гривна. Всичко, което трябва да направиш, е да го свържете със смартфона си чрез Bluetooth.

Muzo - уред, който изолира шума около теб

Този уред ще ти позволи да се порадваш на тишината в забързаното си всекидневие. Той може да генерира реалистични динамични звуци чрез анулиране на вибрациите. Тези "мълчаливи" звуци заглушават всички натрапчиви шумове.

Nora - уред против хъркане

2016389

Това допълнение към вашата спалня работи по следния начин: постави подложката под любимата си възглавница, постави "камъчето" някъде близо до леглото си и заспивай.

Когато започнеш да хъркаш, подложката внимателно ще премести главата ти, без да те събуди и ще престанеш да издаваш този ужасен шум. най-после ще оставиш гаджето ти да поспи нормално!

ili - преносим преводач

2016385

Това е преносим преводач, който може да преведе най-популярните и разпространените изречения за 0,02 секунди и не изисква Wi-Fi връзка.

The Noonee - стол без стол

2016384

Това устройство е разположено в долната част на тялото на потребителя и работи като екзоскелет, въпреки че не ограничава движенията. Ако искаш да седнете, просто сгъни коленете си на подходящото ниво и столчето без стол ще те подкрепи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ