Виното ще бъде винаги до вас  3 Виж всички снимки

17.10.2011, 12:30

Ех!

   
 

Знаем, че алкохолът е важно нещо от ежедневието на всеки. Но понякога, когато сме на път, или пък се разхождаме, обстоятелствата не ни позволяват да глътнем от любимата си напитка. Това е жестоко и нечовешко, а ние го осъждаме най-строго. Затова и така се радваме, че открихме едно стилно спасение, с което хем да сме готини, хем да утоляваме напиращата жажда.

Има чанти, които са предназначени да се пълнят с излишни неща. Други са направени, за да ни помагат да пътуваме по-компактно. А чантата, която сега ще ви представим, е направена, за да носи щастие. Буквално!

Кръстена е Baggy Winecoat, но в никакъв случай не е само за вино, а за всякакви течности, които обичате да изливате в тялото си. Можете да я напълните с бира, сода, сок и всичко, за което се сетите. Външният вид на чантата е достатъчно стилен, за да бъде до вас навсякъде. Но само от вас зависи кога и къде ще посегнете към канелката и ще си налеете нещо за пийване. Можете да избирате в какъв цвят да бъде вашата кожена или полиестерна чанта - черен, червен, бял и лилав (последното цветово предложение ни разтапя от кеф).

Дизайнерът на чантата всъщност се казва Джейкъб Вагнер и е решил, че 3 литра са достатъчни, за да дарят пълно щастие на мъжа. Добре де, може и да не е пълно, но е сериозен процент от щастието. Важното е, че дъното на чантата е гумено, така че нито капка да не отиде на вятъра. За наше голямо съжаление чантата все още не е налична за директна покупка и, докато другарите китайци от Илиянци не започнат да разпространяват реплики, можем да си я купим само онлайн, "само" за 50,17 евро, от тук.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 18.10.2011 | 21:20
2 Идеално за лица зависими от алкохола :)
от Не е посочен | 18.10.2011 | 14:16
1 Да живее комерса!!!Утре може с тази цел да се рекламират и катетри за удоволствие!!!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ