Вижте световния рекорд по бързо превъртане на "Super Mario Bros."

11.10.2016, 20:15

Гледаме и не вярваме на очите си!

   
 
Вижте световния рекорд по бързо превъртане на "Super Mario Bros."

Играта "Super Mario Bros." често оглавява класации за най-великите игри в историята и това е съвсем нормално, защото дори и 31 години след пускането си, тя е все още актуална и продължава да се играе от милиони хора по света. А много от тях дори се специализират в това начинание и доказателството е новият световен рекорд по бързо превъртане, който беше поставен миналата седмица.

Той е дело на youtube-рът darbian, чийто канал е посветен изцяло на майсторски изпълнения в "Super Mario Bros.". Във видеото, което можете да видите долу, той успява да победи играта за умопомрачителните 4 минути, 56 секунди и 878 милисекунди, което е с 316 милисекунди по-бързо от предишния рекорд. Изглежда си има специфичен начин за най-бързо превъртане и много трудно някой ще постигне по-добър резултат, а ако го направи, разликата с времето на darbian отново ще е някакви нищожни милисекунди. 

Едно е сигурно - ние никога няма да успеем дори да се доближим до ловкостта на този пич, но му сваляме шапка! Вижте рекордното му постижение:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ