Вече има робот за Beer Pong

23.08.2016, 20:15

Бъдещото задържително попълнение към арсенала на всеки домакин

   
 
Вече има робот за Beer Pong

Много неща могат да направят едно парти по-добро. Една от най-популярните алкохолни игри beer pong със сигурност е едно от тях. Всеки уважаващ себе си домакин трябва да има подходящите чаши, маса и топче (както и необходимото място, разбира се). Но съвсем скоро и това няма да е достатъчно, защото Pongbot обещава да бъде новият господар на всеки купон.

1768109

Този робот е в състояние да направи beer pong-а по-интересен, а парцалът за бърсане на под по-малко нужен. В автоматичен режим Pongbot се движи непредвидимо за заблуда на противника, но вградени сензори му позволяват да усеща ръба на масата и да не пада. Дистанционно управление пък помага за движението му при включен ръчен режим. Това добавя елемента на защита в играта, който винаги е липсвал (въпреки че едва ли някой остава много недоволен след загуба на beer pong).

Джаджата е подходяща дори и да няма с кого да играете, тъй като винаги може да се пробвате да надхитрите робота. За съжаление той няма как да участва в частта с пиенето, но пак си е добра тренировка за истинската игра.

В момента Pongbot не може да бъде намерен в магазините, но търси финансиране в Kickstarter. Помощ от 40 или повече долара ви гарантира, че ще получите свой собствен робот през Декември. Целта на кампанията е да събере 100 хиляди долара и има още 30 дни за нейното реализиране. 

Ние можем само да пожелаем успех на създателите и да се надяваме, че роботът няма да се научи сам да изпива бирата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ