ВИДЕО: За всички фенове на моторите

18.02.2012, 10:06

Знаем, че са много

   
 
ВИДЕО: За всички фенове на моторите

Попаднахме на едно добро видео, в което се изявяват Triumph Street Triple и Street Triple R, моделът, променил правилата на играта в своя сегмент с 675 кубиковия си, 3-цилиндров двигател и 106 конски сили. Висококачественото клипче ни показва двата горепосочени модела да разкриват всичките си красоти и умения в изпипани слоу моушън моменти и крупни планове, които се фокусират върху най-важните детайли.

Истината е, че моторите са ни изключителна слабост, но това не ни прави специалисти в областта, колкото и да ни се иска. Обичаме да наблюдаваме зверовете на две колела как разцепват хоризонта с някакви нечовешки скорости, но нашите лични умения се свеждат до бръмчене с полумъртво скутерче по тесните морски улички на Равда. И това преди много, много години.

Именно заради нашата неосъществена мечта да станем рокери с по една Елена Йончева зад гърбовете си, сега се радваме като малки деца на всичко, свързано с мотори, за което можем да ви разказваме от време на време. Надяваме се, че и на вас ви е интересно. Но стига вече приказки, време е за видео. И то какво!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.02.2012 | 10:29
1 аз не съм фен на моторите
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ