В банята ви има космически кораб

10.08.2011, 10:48

Не лъжем

   
 
В банята ви има космически кораб

Има хора, чиято мания се пренася в целия им дом. Например тапети на Дарт Вейдър, плочки в банята на Стормтрупърите, изтривалка на Чобака, за да събира повече боклуци и т. н. Съществуват и домове, в които съвсем дискретно е загатнато за какво си е мечтал собственикът като малък.

Представяме ви нещо, за което ние мечтаем да има и в нашия дом. И понеже вече неистово искаме да го притежаваме, започнахме да събираме пари. Това е Belle Air RH 1127 - най-изящната чешма, която сме виждали през съзнателния си живот. Признаваме, че първоначално формата ѝ малко ни смути.

Явно сме затормозени от нещо, щом веднага ни се привидяха разни фалически видения, но бързо се отърсихме от лъжливото внушение. Всъщност Belle Air RH 1127 притежава формата на перфектния космически кораб. Кранчетата за топла и студена война са двигателите на кораба, а аеродинамичната му форма предполага безаварийно пребиваване в необятния Космос.

Но понеже явно няма да полетим точно с тази чешма, по-вероятно е всеки ден да се наслаждаваме на вида ѝ, когато посрещаме и изпращаме деня, но за целта ще трябва да съберем сумата от почти 2 700 щатски долара. На толкова са я оценили от Lefroy Brooks, а пък за нас Belle Air RH 1127 си е направо безценна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ