Брилянтни неща, които можеш да правиш със смартфона си

06.02.2022, 10:00

Изключително полезни съвети!

   
 
Брилянтни неща, които можеш да правиш със смартфона си

Смартфоните превземат голяма част от живота ни и вече дори заместват множество устройства от всекидневието. Това определено улеснява действията ни, а нещата, за които можете да използвате смартфона си, осен за говорене наистина са изненадващи!

Измерване на разстояние

1985930

Ако никога не ти се намира ролетка под ръка, това приложение ще ти свърши чудесна работа, защото може да измери почти всичко чрез камерата на телефона ти. Стартирай програмата, насочи камерата към обекта и изчакай готовия резултат.

Проверка на батериите

Имаш съмнение, че батериите на дистанционното са се изтощили, но те мързи да отидеш до магазина за нови?

Просто извади смартфона и стартирай камерата. След това вземи дистанционното, насочи го към камерата и натисни, който и да е бутон.

Ако видиш червена или розова светлина, идваща от върха на дистанционното управление, когато го погледнеш през дисплея на телефона си, това означава, че инфрачервеният сигнал работи правилно и проблемът в този случай е батерията.

Безопасно шофиране

1985929

Ако пътуваш в тъмното и искаш постоянно да виждаш пътя, това приложение със сигурност ще бъде от полза. Просто постави телефона си на таблото, увеличи яркостта докрай и ще видиш как автоматично се показват скоростта на движение и карта с активиран GPS на предното стъкло. Увери се, че екранът на телефона ти е достатъчно ярък, за да видиш проекцията ясно.

Изпращане на съобщения от компютъра ти

Батерията ти пада в най-неподходящия момент?

Тази апликация синхронизира телефона с компютъра и ти дава възможност да изпращаш съобщения от имейла си.

 Всички съобщения, свързани с телефонния ти номер, ще се появят на екрана на компютъра ти и ще можеш да ги намериш и в текстовата кутия на телефона си. Така че нищо няма да се изгуби!

Бъди в безопасност

1985928

Ако често се прибираш късно вечерта и се чувстваш неспокойно по улиците, това приложение ще да помогне да успокоиш нервите и да се справиш с всяка потенциална опасност. То не само ще изпрати SOS съобщение до твоите спешни контакти, но ще запише видео и аудио, ще проследи GPS местоположението ти и ще настрои таймер, който автоматично ще изпрати аларма на приятели, ако не го изключиш навреме.

Също така можеш да настроиш фалшиво обаждане по телефона ти, за да се измъкнеш от неприятна среща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ