Адски симпатични антистрес играчки, които ще ти помогнат да се освободиш от напрежението

28.05.2020, 17:00

Поръчвай!

   
 
Адски симпатични антистрес играчки, които ще ти помогнат да се освободиш от напрежението

Живеем в доста напрягащи и несигурни времена и на повечето от нас вече адски ни е писнало. Но това е животът и независимо от ситуацията трябва да се опитаме да бъдем спокойни и да опазим здравето си.

Представяме ти няколко готини антистрес играчки, които ще ти помогнат да се отпуснеш и успокоиш!

Куб с бутони

2230143

Страхотна играчка за тези, които обичат да натискат копчета с вълнение. На този куб има много бутони и превключватели за всеки вкус.

Страници за оцветяване на антистрес

2230145

Време е да се върнем в детството си и да се въоръжим с моливи и цветни химикалки. Намерихме готина книжка за оцветяване с много подробности, която определено ще ти помогне да се разсееш.

Слайм

2230142

Слаймът е популярна играчка сред децата, която перфектно успокоява и развива фините двигателни умения на ръцете. Може да се направи вкъщи самостоятелно, но е по-лесно да си я купиш.

Играчки с пълнеж

2230144

Много симпатични играчки под формата на различни животни, които можеш просто да стиснеш в ръката си, за да освободиш стреса. Материалът е мек, леко лепкав и събира прах, но играчката може лесно да се измие с вода.

Трейлинг ролка

2230146

Ако не харесваш котенца, предлагаме по-мъжки вариант - силиконов бодибилдър. Той може да бъде опънат в различни посоки и да приеме всякаква форма.

3D скулптор

2230141

Той приема формата на обект, който е поставен на повърхността на джаджата. Можеш да се забавляваш като отпечатваш ръцете или дори лицето си на него.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ