„I Am Groot“ Сезон 2 с първи трейлър

07.08.2023, 12:00

5 късометражни анимации!

   
 
„I Am Groot“ Сезон 2 с първи трейлър

Marvel пусна първия трейлър за сезон 2 на "I Am Groot" в чест на Националния ден на дървото. Новият сезон ще се състои от пет късометражни анимации.

Сезон 1 излезе на 10 август 2022 г. Той последва Бебе Грут в различни приключения, които го вкарват в проблеми между събитията в "Пазители на галактиката" (2014) и едно от "Пазители на галактиката Vol. 2 (2017).

Официалният синопсис за сезон 2 гласи:

 Проблемната клонка се завръща към пакостите във втория сезон на "I Am Groot". Този път Baby Groot се озовава в изследване на вселената и отвъд нея на борда на космическите кораби на Пазителите, срещайки се лице в лице или нос в нос с нови и цветни създания и среди. Вин Дизел се завръща като гласа на Грут в пет изцяло нови късометражни филма. Кирстен Лепор, сценарист/режисьор на сезон 1, се завръща в същото качество за сезон 2. Главен продуцент е Даниел Коста; продуценти са Крейг Ритенбаум и Алекс Шарф; Изпълнителни продуценти са Брад Уиндърбаум, Кевин Фейдж, Луис Д'Еспозито, Виктория Алонсо и Кирстен Лепор. Dana Vasquez-Eberhardt е съизпълнителен продуцент.

Премиерата на сезон 2 е на 6 септември по Disney+.



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ