UAZ Pickup взе американско гражданство

13.11.2015, 10:15

Абсолютно нова версия на руския автомобил

   
 
UAZ Pickup взе американско гражданство

Момчетата от тунинг ателието Devolro в САЩ тотално модифицират моделите на руския производител UAZ. Те показаха първата си завършена преработка. Пикап с двигател на Mercedes-Benz, ново окачване и високо ниво на комфорт.

Основателят на компанията Едуард Орлов обяви във Facebook измененията на автомобила. По думите му той ще излезе на пазара следващата година и всички части ще се произвеждат в Германия и САЩ, но сглобяването ще става в Русия.

Машината притежава 6-цилиндров двигател на Mercedes-Benz с обем 3,5 литра и 6-степенна автоматична скоростна кутия. Като алтернатива Delvoro ще предлага и механична трансмисия. UAZ Pickup има и система за задвижване на четирите колела – нищо общо с руската.

Орлов заяви, че значително е подобрена шумоизолацията в салона. Изключително внимание е обърнато и на каросерията, тъй като при стандартния UAZ след година и половина употреба се появява ръжда.

Другото положително е, че ще се използва по-качествена стомана, като част от елементите ще бъдат направени от олекотени композитни материали. Те ще са допълнително обработени с полимери и машината ще се предлага с доживотна гаранция срещу ръжда и механични повреди.

1597140

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ