Nintendo загатна игра на ужасите с рейтинг М (ВИДЕО)

11.07.2024, 14:12

Нетипично за тях!

   
 
Nintendo загатна игра на ужасите с рейтинг М (ВИДЕО)

Nintendo пусна кратък тийзър за нова игра на ужасите с рейтинг M.

В сряда производителят на игри публикува 15-секунден тийзър, който се съсредоточава върху призрачен мистериозен мъж, носещ усмихната маска от хартиена торба. Достатъчно обезпокоително е, че Nintendo маркира видеото като възрастово ограничено и в някои страни предшества трейлъра с предупреждението, че "съдържа сцени, които някои зрители може да намерят за смущаващи".

Единственото друго нещо, което се появява във видеото, освен страховития мъж с палто, е канджито 笑み男, което означава emio или "усмихнат човек".

Този тийзър привлече много внимание в социалните мрежи, тъй като Nintendo не са известни с подобни неща. Въпреки че Switch има своя дял от игри на ужасите, самите Nintendo рядко потапят пръстите си в жанра на ужасите.

Компанията разработи съвместно играта на ужасите GameCube от 2005 г. "Geist" с вече несъществуващата n-Space и публикува "Eternal Darkness: Sanity's Requiem", но не участва в нейното развитие. Оттогава остави страшните неща на други издатели и разработчици. Най-близкото нещо, което Nintendo е навлязло в самия ужас, е обитаваната от духове къща "Имението на Луиджи".


 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ