Lexus LF-LC готов за шоуто в Детройт

05.01.2012, 12:02

   
 
Lexus LF-LC готов за шоуто в Детройт

Във връзка с предстоящото автошоу в Детройт - 2012 North American International Auto Show, което стартира другата седмица, от Lexus пуснаха още снимки на новия си хибриден концептуален модел – LF-LC.

Според генералния мениджър и вице-президент на компанията, автомобилът е създаден от нищото. Буквално проекта е стартирал от празен лист хартия в щаб-квартирата на Lexus в Япония. Колата съчетава в себе си високи технологии и органични форми, което създава уникална връзка автомобил-водач. А чистите линии засилват чувството за движение, като в същото време създават и отличителен външен вид на спортно, футуристично купе.

Концептуалният модел се отличава също и с изскачащи извън калниците колела, футуристични фарове с три крушки и калници с много извивки. Освен това автомобилът е настроен да дава нисък разход на гориво, съобразен с модерните тенденции за икономичност. От компанията обещават, че въпреки, че колата е хибрид, тя ще притежава изключителна мощ.

С нетърпение очакваме престоящото шоу, на което се очаква да видим и още, и още страхотни автомобили, щури идеи и уникални инженерни решения.

Източник: Autoweek

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 06.01.2012 | 17:07
1 uau ne normalen avtomobil...............
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ