Konami готви брутално събитие на Silent Hill и нови ъпдейти за играта

18.10.2022, 10:00

След толкова много години!

   
 
Konami готви брутално събитие на Silent Hill и нови ъпдейти за играта
Източник: 9gag.com

Konami обяви онлайн събитие, наречено "Silent Hill Transmission", по време на което ще разкрие бъдещи актуализации за поредицата "Silent Hill".

Въпреки че не е потвърдено, Масахиро Ито, който е изиграл огромна роля в миналото на играта, вероятно ще вземе участие и в предстоящите етапи от поредицата, тъй като ретуитна оригиналното съобщение на Konami в Twitter.

"Silent Hill" дебютира на PlayStation 1 през 1999 г., но феновете не са се радвали на нова серия на играта от 2012 г. насам. През 2014 г. Konami обяви "Silent Hills", проект, обединяващ Kojima Productions с Гилермо дел Торо и Норман Рийдъс. Играта беше дългоочаквана и нейният тийзър привлече огромен интерес. За съжаление, играта беше отменена заради разминаване между Kojima и Konami и вече не е налична за изтегляне.

Оттогава играта е в застой, но според слуховете, завръщането може да предстои съвсем скоро. Съвсем наскоро режисьорът на филма "Silent Hill" Кристоф Ганс каза, че множество игри от франчайза с в процес на разработка.

В момента все още няма обявени официални данни за провеждането на събитието. Вероятно тази информация ще се появи съвсем скоро в официалния канал на Silent Hill в Twitter или канала на Konami в YouTube.

Konami пусна и официален уебсайт за събитието.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ