Идиот на месеца: Беглец от затвора отиде да си купи видеоигра и го хванаха

09.03.2021, 09:00

То бива простотия, ама...

   
 
Идиот на месеца: Беглец от затвора отиде да си купи видеоигра и го хванаха

Полицията на Уест Мидландс бележи беглец като "идиотски", защото рискува да бъде арестуван, за да си купи копие на Call Of Duty.

Клинт Бътлър, 36-годишен британец, се крие от полицията в продължение на месеци, след като е избягал от затвора Spring Hill в Бъкингамшир на 28 ноември миналата година. Но идиотът нарушава прикритието си, за да си купи копие на Call of Duty: Black Ops: Cold War.


Беглецът, който е излежал 14 години от 17-годишна присъда за грабеж и притежание на оръжие, е заловен на 13 януари в Бирмингам, след като служители са него и негов приятел. в момент, в който той подозрително сменя посоката, след като е забелязва полицията.

Когато служител пита Бътлър и спътника му защо са в града по време на пандемията, приятелят му отговаря, че са дошли да си да вземат новия Call of Duty, защото не мога да седят в изолация. Беглецът признава, че носи марихуана и твърди, че е дал фалшиво име на полицията. Освен това Бътлър рита полицая и се опитва да избяга.

2280441

След това Бътлър се завръща в затвора, като към присъдата му за бягството са добавени още 13 месеца и шест месеца за нападение над полицията.

Властите все още не могат да си ояснят как е решил за добре да излезе по време на изолация, за да си купи видеоигра, при положение, че е беглец. И ние се питаме  за онлайн магзини не е ли чувал?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ