Google Maps добави дългоочаквана нова функция

19.01.2017, 15:45

Всеки шофьор ще бъде доволен от нововъведението

   
 
Google Maps добави дългоочаквана нова функция

Няма съмнение, че услугата Google Maps направи пътуването до непознати места много по-лесно от преди. Но всяко добро нещо винаги има как да стане още по-добро и хората от Google знаят това. 

Едно от най-често срещаните оплаквания досега беше, че макар и приложението да върши отлична работа в отвеждането до желаното място, там все пак съществува неудобният момент с паркирането и хората трябва сами да се справят с него. 

Е, с удоволствие ви съобщаваме, че този проблем вече е решен. В най-новата версия на Google Maps (която все още е в период на beta тестове) освен упътвания, разстояние и време, вече ще се показват и най-близките места за паркиране, както и до колко свободни са те. Приложението ще съобщава каква е вероятността да се намери паркомясто, използвайки степенна система - лесно, средно или ограничено (easy, medium, limited).

1841691

От компанията ще добавят и още една подобна функция към Google Maps, осигуряваща информация в реално време за това колко пълни са различните обществени места. Вече ще можем да разбираме кога са пиковите часове на различни ресторанти и барове, както и колко натоварени са във всеки един момент. 

Все удобства, от които няма как да не сме доволни. Благодарим ви, Google, големи пичове сте!

1841693

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ