Game Boy приставка за iPhone

06.04.2015, 10:47

Не е първоаприлска шега!

   
 
Game Boy приставка за iPhone

Попаднахме на тази новина още миналата седмица, но като видяхме, че беше 1 април, решихме да не ѝ обръщаме сериозно внимание. Оказа се обаче, че от Hyperkin наистина работят по ретро-новаторскатта джаджа...

Всъщност... До някаква степен приставката, която превръща вашия iPhone в добре познатата от миналото портативна конзола Game Boy, наистина е първоаприлска шега. Съобщението за нея бе публикувано на майтап в страницата на производителите по случай 1 април, но още на следващия ден, осъзнавайки огромния интерес, който са предизвикали, от маркетинг отдела на Hyperkin започват проучвания за клиентските нагласи, така че интересната джиджавка има потенциал да се материализира във вашите ръце.

Авторът на проекта е дизайнерът Крис Галици, който вече е запретнал ръкави, за да възроди добрите стари игри за Nintendo Game Boy на вашия телефон. Добрата новина е, че освен за iPhone приставката се разработва и за Android, за да не остане нито един геймър с празни ръце. Все още няма информация кога и на каква цена ще се появят първите бройки от конзолата.

1490607

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ