Blacktop 360 е новата ни голяма любов  13 Виж всички снимки

15.11.2011, 12:45

И вие ще се влюбите

   
 

Не познаваме човек, който да не обича да бъде сред природата, особено когато климатичните условия го позволяват. Почти не се сещаме и за наш познат, който на хубаво време, с биричка в ръка, да не иска до него да цвърчат печено месо и зеленчуци. Това е положението, хората са Div-аци.

И понеже човечеството все гледа да си угажда, непрекъснато създава интересни джаджи, с които да опростява живота си и да улеснява достъпа до благините на живота. Именно такова изобретение е Blacktop 360 – нещото, което ще ви издигне в очите на всичко живо около вас. А сега ще ви обясним защо.

Blacktop 360 не е просто модерна преносима скара, подходяща за къмпинг или обикновен излет в планината. Това изобретение е пропито с функционалност. Тази функционалност обаче, за разлика от други продукти, заложили основно на нея, тук е в полза на храната, а не в нейна вреда. На тази скара са оформени няколко различни повърхности, подходящи за приготвянето на различни видове храна – кюфтета, пържоли, наденички, карначета и всякакви зеленчуци за финес. Ако пък искате удобството ви да е пълно, можете да си закупите и специална дъска, върху която да се случва предварителната хранителна обработка.

В средата на скарата има, внимание – мини-фритюрниче, в което, както се сещате, можете да пържите каквото си искате. Ако пък сте сготвили много и хората около вас са се строполили с подути стомаси, не се отчайвайте. Към скарата има и специална повърхност за затопляне на храната. Всички тези операции се извършват със специалното участие на обикновена газова бутилка. Към скарата върви и специален калъф, в който удобно да я прибирате и пренасяте.

А сега си представете как навън е лято. Дните са безкрайни и топли. С вашата компания сте на палатки, а вие сте царят. От дълго време се закачате с готината червенокоска? За нея има специална пържола. Хвърлил сте око на новата руса вегетарианка? Подайте ѝ малко печени зеленчуци. Убедени сме, че животът ви ще се промени. Разгледайте и галерията ни, за да ви потекат окончателно лигите.

Да, цената на скарата е солена – 240 долара, но пък ползите от нея са огромни. Можете да поръчате скарата от официалния сайт на Blacktop 360, а ако го сторите, то незабавно се свържете с нас чрез формата за контакт на сайта, за да можем и ние да се убедим колко добре измислена е тази джаджа. И най-вероятно да ви я отнемем насилствено.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ