7 креативни будилника, които ще събудят дори и пън

09.09.2014, 10:13

Събудете се с мерак

   
 
7 креативни будилника, които ще събудят дори и пън

За много от нас ранното ставане е една доволно садистична дейност, която зарежда деня с негативни емоции от самото му начало, още с първите демонични писъци на алармата... И сякаш хиляди камбанарии се изсипват в този момент върху невинните ни, все още недоспали главици. За щастие съществуват и милостиви творчески люде, които опитват да облекчат поне малко мъките на нещастно ставащите, като ни предлагат събуждане с неортодоксални будилници, надявайки се, че поне малко ще усмихнат това дяволско нещо ранното утро. Вижте част от тези играчки.

1382507

1. Будилник Пистолет и мишена

Тази машинка за убиване на сънища няма да спре да издава звуци, докато не се събудите достатъчно, че да уцелите мишената в средата.

1382504

2. Изгряващ будилник

Този будилник започва да ви буди като постепенно увелилчава силата на светенето си, имитирайки изгрева на слънцето. Когато неслънчевият диск достигне "зенита си", около вас се разнасят природни звуци като пеене на птички или маймунски крясъци.

1382491

3. Будилник за гневни

Колко пъти сте си представяли как шибвате малоумния дрънколник в стената, за да се изклюи? Е, този приятел тук е направен именно с тази цел. Единственият начин да го спрете е като го ударите силно, което хем ще ви разбуди достатъчно, хем ще ви помогне да излеете яда си от прекъснатия сън. Яко, нали?

1382502

4. Будилник SingNShock

Това изобретение на садистичната мисъл ви предлага удоволствието да пречупи желанието ви за сън чрез мощните си колонки, които ще изпълнят любимата ви песен и... като ви пусне ток. Да, SingNShock може да се настрои така, че да ви събуди шоково, разбира се, в рамките на разумното.

1382505

5. Летящ будилник

Ако има нещо по-ужасно от летящите из стаята мухи, които кацат по лицето ви и пречат на вашия сън, това е летящ будилник, който ви напада подобно хеликоптерите от "Апокалипсис сега", използвайки звукова психоатака. За да се отървете от това нещо, ще се наложи да го гоните из пространството, защото единственият начин да го изключите е като го върнете обратно върху поставката му.

1382508

6. Будилник "Усмивка"

Както казахме, някои хора просто не можем да започнем деня си с усмивка, когато ни се налага да ставаме рано. Тази гад тук обаче ще ни застави да го направим дори и насила, защото вградената в него технология, която разпознава лицеви изражения, просто няма да изключи алармата докато не регистрира усмивка върху подпухналото ни лице.

1382506

7. Будилник-кафеварка

Навярно най-приятната адска машина за събуждане от всички показани дотук - будилникът-кафеварка, наистина ще прекърши в зародиш вашият приятен сън, но едновременно с това ще започне да вари кафе, което ще изпълни стаята с приятен аромат и в крайна сметка ще ви разбуди, а разстоянието до топлата чаша с разсънваща течност е само на една ръка...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ