"Нито звук" се превръща в игра за PC, PlayStation и Xbox тази година

18.06.2024, 12:04

Очакваме с нетърпение!

   
 
"Нито звук" се превръща в игра за PC, PlayStation и Xbox тази година

Филмовият франчайз "Нито звук" получава адаптация на видео игра, наречена "A Quiet Place: The Road Ahead". Първият трейлър е пуснат.

"Нито звук" е постапокалиптична история за оцелели хора, които се борят срещу слепи извънземни създания с остър слух. Първият филм, с участието на Емили Блънт и Джон Красински, се радва на одобрение от критиката и рекламите.

"A Quiet Place: The Road Ahead" е публикуван от Sabre Interactive, компанията за видеоигри, която наскоро беше освободена от Embracer Group и стои зад подобни на "Space Marine 2", "Jurassic Park: Survival" и "Star Wars: Knights of" римейк на Старата република. Разработено е от Stormind Games, италианското студио, което създаде сървайвъл хорър франчайза Remothered и екшън RPG "Batora: Lost Haven".

"The Road Ahead" е описан като приключенска игра на ужасите от първо лице за един играч, вдъхновена от филмовия франчайз. Има чисто нова история "след падането на човечеството под смъртоносни същества, които ловуват чрез звук". Според IGN официалният синопсис гласи:

Улавяйки неистовия ужас, изнервящата атмосфера и завладяващата човешка драма, които направиха франчайза известен, "Тихо място: Пътят пред нас" е предназначен както за феновете на филмите, игрите на ужасите, така и на приключенията, водени от сюжети. Преживейте пътуването на млада жена, която се бори да издържи не само на кошмарните създания на апокалипсиса, но и на мъката от междуличностни семейни конфликти и собствените си вътрешни страхове. С нищо повече от вашата съобразителност и простите инструменти, които можете да изчистите, ще трябва да преодолеете многото коварни предизвикателства и препятствия, които предстоят, докато се опитвате да оцелеете пред вечно присъстващата заплаха от непознати врагове.

Само не издавай звук...

Геймплеят се върти около скриване, разсейване и промъкване покрай чудовищата, като разбира се опитвате да не издавате звук.

"A Quiet Place: The Road Ahead" идва за PC, PlayStation 5 и Xbox Series X и S през 2024 г.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ