"Джурасик парк" версия на "Pokémon Go" идва към вас

18.04.2018, 15:00

Нова мания

   
 
"Джурасик парк" версия на "Pokémon Go" идва към вас

Помните ли Pokémon Go ? Абсолютно всички бяха луди по него. И манията стихна.

Вероятно това бе първата масова лудост по увеличената реалност (AR) и какво? Всъщност беше наистина добро. Той вдигна хората от дивана и ги накра да излязат по улиците, за да търсят Покемон, преди да се изчезнат, сървърите не успяха да се справят с напрежението и хората вече ги бяха хванали, така че нямаше нови земи, които да завладеят. За някои, разбира се, които нямаха представа какво е Pokémon, предизвикателството никога не е апочвало.

Но всеки знае какво са динозаврите. И всеки израства с мечтата да срещне истински динозавър; сън, който оживя, когато Джурасик парк се появи на екрана през 1993 година. Така че, имаме някои изключително вълнуващи новини (които може би сте забелязали в масивното заглавие по-горе): има версия на DINOSAUR на POKEMON GO GOING OUT. Той се нарича "Jurassic World Alive" и ще бъде пуснат "точно пред" на втората част от трилогията JW, Fallen Kingdom, която ще пристигне в кината в Обединеното кралство на 22 юни.

Има трейлър и е страхотно - погледнете: 

 

 

Tой е създаден от разработчика на игри Ludia и ще бъде "мобилна, базирана на местоположение, подобрена игра реалност", която ще предостави на феновете на динозаврите възможността да могат да обикалят градовете си, да хващат редки динозаври, да ги инкубират - и да създават свои собствени чрез извличане на динозавърско ДНК, с които те могат да се борят срещу други фен-творения.

Той ще бъде налице в App Store и в Google Play.

Президентът и главен изпълнителен директор на Ludia, Алекс Табет, заяви в прессъобщение: "С Jurassic World Alive, нашата цел е публиката да бъде изцяло потопена в свят с живи динозаври по начин, който никога не е бил възможен до днес. Даваме им възможност да изследват и да се свързват с подобни играчи, докато изграждат и взаимодействат с тези мощни праисторически видове. "

Нека да бъдем честни за секунда тук, това е много, много, много вълнуващо. - Къде си тръгнал? - Просто трябва да хавна някои динозаври. - О, добре, забавлявайте се!

Представете си да кажете на вашето петгодишно дете, че през 1993 г. никога не сте вярвали, че това ще бъде възможно през живота ви.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ