Член на канадския парламент лъсна чисто гол по време на виртуална среща

18.04.2021, 10:00

Внимавайте, приятели!

   
 
Член на канадския парламент лъсна чисто гол по време на виртуална среща

Член на канадския парламент, по случайност се показа чисто гол на виртуална среща на Камарата на общините. Става дума за Уилям Амос, който представлява квартал Понтиак в Квебек от 2015 г.

Екранна снимка, публикувана в социалните мрежи, показва Амос, който стои зад бюрото между флаговете на Квебек и Канада, а интимните му части са прикрити от мобилния телефон, който той държи в едната си ръка. По-късно на същия ден Амос се извини в Twitter като обясни, че съвсем неволно е оставил камерата включена, докато се преоблича в работните си дрехи след като е спортувал.

Лидерът на правителствения дом Пабло Родригес призова за разследване, за да се установи кой депутат е споделил снимката, наричайки деянието потенциално "престъпно". Той нарече изтичането на снимката акт на "безчувствено неуважение" и поиска от председателя на Парламента Антъни Рота да разследва.

Дали Амос се е показал гол съвсем случайно или не, никой не може да е сигурен, но ще ти припомним още веднъж да внимаваш дали камерата ти не е включена, преди да решиш да се събличаш гол. Живеем в период, който налага работните срещи да се извършват виртуално и това крие рискове да станеш за резил по всяко време...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ