Хийт Леджър за жените, любовта и полетите в Космоса

06.04.2016, 10:30

На 4 април талантливият актьор щеше да навърши 37 години

   
 
Хийт Леджър за жените, любовта и полетите в Космоса

Хийт Леджър се прослави не само с невероятната роля на Жокера, но и с парадоксалните си разбирания за живота, които често разказваше на журналистите, а те записваха! Днес пък ние ще ви съберем най-интересните записки от колегите и ще си спомним за невероятния талант и мистериозен характер на Хийт.

"Започвам да се чувствам като бутилка Coca-Cola. Тези момчета наистина имат големи планове да ме направят популярен продукт, който да носи пари. Ама, знаете колата на вкус - боклук, но навсякъде има реклами, затова хората я пият. Понякога имам чувството, че и аз на вкус не струвам, а ме купуват така просто."

"Не е толкова странно да легнеш на коленете на възрастна жена, ако се страхуваш"

1680851

"Всички носим злото и то е неизбежна част от нас - понякога трябва да го почувстваме. Да се нагодим към него е като да се нагодим към обикновена мисъл: например, да мислим как ядем сурово месо, какво то прави в устата ни и с очите ни. Такива мисли могат да ви помогнат да се почуствате малко луд и да усетите злото."

1680849

"Всеки път, когато нещо ме тревожи, когато не мога да спра да мисля за проблемите, летя до Марс или някъде близо до Марс, сядам там и гледам Земята. От това място не се вижда страхът. Не се вижда болката. Не се виждат мислите. Просто малко петънце, което няма никакво значение."

"Много е трудно да правиш любов, когато носиш тежките доспехи. Но знайте, че ако ви се случи, няма къде да ходите".

1680853

"Обожавам да правя неща, от които се страхувам. Обичам да се страхувам от новите роли. И винаги се страхувам от тях. Всеки път ми се струва, че са ме взели по погрешка. Не се справям. Даже изобщо не знам как да изиграя ролята. И всеки път се изумявам как така пак всички излъгах."

1680850

"За много хора успехът се измерва в пари. Аз смятам, че единственият успех, който може да бъде, е хармонията между тялото, Слънцето и Луната. Към това трябва да се стреми човек." 

1680852

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ