Убийствен тренд: Хора ядат развалено сурово месо, за да се "надрусат" 2

04.05.2021, 09:00

Нова пандемия ли искате, бе хора?

   
 
Убийствен тренд: Хора ядат развалено сурово месо, за да се "надрусат"

Около нас е пълно с идиоти и ненормалници. Някои си изхвърлят боклука на улицата, други гласуват за ГЕРБ,а трети ядат развалено сурово месо. Днес ще обърнем внимание на третите и ще те предупредим да не ядеш, докато четеш това.

В мрежата се появи нов безумен тренд, в който млади мъже показват как консумират развалено сурово месо. Причината да го правят е да получат ефект, подобен на надрусване. На жаргон го наричат "high meat". Месото се оставя да престои с месеци, даже и повече от година, след което бива изяждано, за да се достигне споменатият по-горе ефект.

Всичко идва от разбирането на някои ора, че готвенето не е нужно и месото би могло да се яде сурово. Но ентусиастите не ядат месо, което просто е забравено в хладилника за няколко дни и е започнало да се разваля. Те целенасочено консумират продукти, които са започнали да се разлагат и са променили мириса и цвета си.

Причината да бъде наричано "high meat" се дължи на чувството на еуфория, което причинява яденето на разложеното месо. Трудно е да се каже дали това се получава от неизвестен механизъм, или просто дехидратация и делириум след всички стомашни разстройства. Някои дори твърдят, че предпочитат вкуса, който често се описва като сирене, докато други просто съобщават, че се чувстват добре в резултат на диетата.

И докато някои high меса просто са претърпели ферментация, други са си чисто и просто развалени. Според учените, хората, които консумират тези меса се излагат на опасни, смъртоносни бактерии, включително Staphylococcus aureus, салмонела и др. Острото хранително отравяне може да остави някои хора в болница, а други с болка, гадене и повръщане за дни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ