Състезателите в „Squid Game: The Challenge“ използвали презервативи вместо вазелин за устни

01.12.2023, 10:25

Гениално!

   
 
Състезателите в „Squid Game: The Challenge“ използвали презервативи вместо вазелин за устни
Източник: IMDB

Играч на "Squid Game: The Challenge" твърди, че няколко състезатели са използвали презервативи с лубрикант, за да се опитат да успокоят напуканите си устни.

Новото риалити шоу на Netflix, вдъхновено от оригиналния хитов южнокорейски трилър за оцеляване, ни показва 456 състезатели, които се състезават в игри и тестове за шанс да спечелят 4,56 милиона долара – най-големият джакпот в историята на риалити телевизията.

Сериалът, който е заснет в продължение на 16 дни в Warf Studios London, показва състезателите, които преминават през предизвикателства по образа на тези в оригиналния сериал и спят в голяма спалня, която е декорирана идентично с декора, използван в продукцията

Говорейки пред Entertainment Weekly за преживяването си като играч 301, Trey Plutnicki разкрива, че в допълнение към малката тоалетна чанта, дадена на всички състезатели, в общите бани са осигурени необходимите душове. Едно нещо обаче, което е било пропуснато, било вазелинът за устни.

Играчът казва, че липсата на такъв продукт е накарала мнозина, включително и него, да опитат алтернативни продукти.

 "Имаше лосион, имаше балсам и това бяха първите два опита. И след като ги опитах и ​​те не подействаха, си казах: "Е, това са всичките ни възможности, защото очевидно няма да използваме презервативи." И след ден, може би ден и половина, всички презервативи свършиха. Беше абсурдно. И пак не се получи!", спомня си той.

Финалът на сезона "Squid Game: The Challenge" ще бъде излъчен на 6 декември. Въпреки че шоуто скоро ще приключи, изглежда, че многото противоречия по негов адрес може и да не свършат. Наскоро друг състезател заяви, че хората "колабират наляво и надясно", докато други участници твърдят, че хората са претърпели сериозни наранявания, вариращи от хипотермия до увреждане на нервите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ