Секс по приятелски с Мила Кунис

22.07.2011, 11:16

   
 
Секс по приятелски с Мила Кунис

За да гледа американска романтична комедия, от един мъж се изисква сериозна доза търпение. Може нещо във филма да го изненада приятно или неприятно, но в крайна сметка финалът винаги е ясен. На много дами пък това е любимият жанр, тъй като в него любовта е съвременно идеализирана, тя е изконното желание на всяка уважаваща себе си героиня и рано или късно винаги я открива.

Романтичните комедии също така са едно от най-слабите звена в Холивуд. Те до такава степен си приличат, че вече започваме да им объркваме заглавията. Например "Просто секс", в който играят Натали Портман и Аштън Къчър, е едно към едно като основен сюжет с "По приятелски". Разбира се, там ситуациите са различни, но водещото е едно и също. Има едно нещо обаче, което отличава предстоящият да излезе у нас филм "По приятелски" от останалите романтични филмови клонинги. И това е Мила Кунис.

"По приятелски", чиято премиера ще бъде на 29 юли, е създаден по всички правила на жанра. Двама души - Джейми и Дилън (Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк) се срещат по работа. Джейми открива Дилън и го прави художествен директор на списанието GQ. Стават си много близки и решават, че искат да правят секс. Просто секс без емоция, без обвързване и без всякакви усложнения. Веднага трябва да сте се сетили, че това е невъзможно да се случи, особено на кино. И така, двамата бавно потъват в собствените си премълчавания, очаквания и малки разочарования. Скарват се и се разделят. Познайте какъв "неочакван" обрат се случва на финала.

Джъстин Тимбърлейк през годините се доказа като способен актьор-певец, но редом до Мила Кунис просто няма никакъв шанс да изпъкне. Тя привлича погледите и ги изтегля от всичко друго, което се случва на екрана. Все пак трябва да се спомене Уди Харелсън, който прави лековата, но много смешна роля като спортен редактор гей.

Всъщност, ако досега не сте я гледали никъде, може би ще се изненадате, че Мила Кунис е гласът на смотаната Мег Грифин от анимационния сериал "Family Guy". Тя също така е адската мацка в "Макс Пейн" (2008) и "Книгата на Илай" (2010). Мила направи зашеметяваща роля в "Черен лебед" с Натали Портман, а сега търси любовта на всяка цена в "По приятелски".

Всъщност тя се казва Милена, Родена е в Съветска Украйна преди 28 години. Цветовете на огромните ѝ очи са различни - едното е синьо, а другото - зелено. Слуша Аеросмит и е фенка на обсебващата игра World of Warcraft. Толкова е хубаво, че просто не е за вярване.

В същия ден, в който е премиерата на "По приятелски", излиза едно далеч по-любопитно за мъжете заглавие - "Капитан Америка: Първият отмъстител". И все пак, ако приятелката ви настоява да ви заведе на романтичната комедия. Не се дърпайте чак толкова. Все пак там ще бъде и Мила.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.11.2011 | 22:12
2 много е готин филма!
от Не е посочен | 15.11.2011 | 22:10
1 много е готин филма! супер е ! аз го гледах!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ