Разберете що за откачен тип сте според формата на пръстите ви

02.07.2014, 18:03

Няма такава простотия!

   
 
Разберете що за откачен тип сте според формата на пръстите ви

Всеки човек, воден от воайорски подбуди, малко или много си мечтае да повдигне воала на съдбата и да види какво се крие под него. По света съществуват различни техники за диагностициране на човешкия натюрел като тричане на кучета, слушане на Slayer или модернистичния подход - жулене с коприва и гадаенето по последвалия обрив. Въпреки че тези методи са достатъчно точни, учени от ВАНГА (Врачанска Академия на Ненужните Гадатели и Алхимици) наскоро откриха в дебрите на Леденика пещерни рисунки, показващи един още по-точен начин за определяне на личностните качества - врачуване по формата на пръстите. Методът разкрива основни черти на характера и е бил приложен за първи път от популярната в миналото Маг Светлина, която го е използвала, за да си пали огън. Но стига приказки, напръчете пръстите си, огледайте ги добре и се подгответе да се срещнете със собственото си Аз!

Ако формата на пръстите ви е:

Квадратна

Вие сте сте организиран човек, обичащ реда и дисциплината. Падате си по доминантен садо-мазо секс с елементи на подчинение и често прибягвате към камшика, за да решавате с него битовите си проблеми. В службата сте отговорни и амбициозни, но често имате проблем със сроковете, защото се разсейвате, играейки на аналогов тетрис с квадратните си пръсти.

Закръглена

Вие сте любимци на жените. Заради формата си, пръстите ви са предпочитан метод за доставяне на мануална наслада сред представителките на нежния пол от всичките 7 континента, включително и потъналата Атлантида. Вие сте страстна натура и горите във всяко нещо, което правите. По тази причина често ви се налага да нощувате в полицейските участъци с обвинение за умишлен палеж. 

Конусовидна

Тази форма на пръстите е най-подходяща за бъркане в носа, затова вашият характер се определя от ширината на ноздрите ви - голкото е по-голяма, толкова по-широко скроен човек сте. Тази назална характеристика си има едно предимство - обикновено хората с конусовидни пръсти имат афинитет към шлосерската професия и често страдат от загуба на пръсти, което обаче не променя характера им по никой начин, защото той зависи от ноздровите параметри. 

Заострена

Тази форма е известна още като "вещерската" и е широко разпространена сред всякакви магьосници, знахари и вампири. Ако притежавате заострени пръсти, вие сте жесток човек, склонен към спонтанна проява на мазохизъм, характеризираща се с неволно избождане на собствените си зрителни органи. Специално за вас известна козметична фирма пуска на пазара кремовете "Очеизбочко", създадени да лекуват пораженията от острите ви пръсти. Сексът с вас оставя следи от издиране по гърба на партньора ви или е причина за появата на две мистериозни дупчици на шията му.

Лопатовинда

Лопатовидната или още "бачкаторската" форма на пръстите показва, че вие сте упорит и работлив човек с мазоли по дланите, причинени от продължителното боравене с лопати и други строително-земеделски оръдия на труда. В леглото сте пълен чук, но се справяте добре с шпаклите. Лопатовидната форма на пръстите е най-древната появила се на земята и води началото си от ваши далечни роднини - гекони, което автоматично означава, че освен всичко друго вие сте и рептил. Добрата новина тук е, че повечето представители на лопатовидните пръсти са измрели още през време на ранния плейстоцен, така че шанса, да притежавате подобни пръсти е изключително малък. Но не е невъзможен... :P

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ