Погнаха китайски сладолед, който не се топи (ВИДЕО)

11.07.2022, 17:00

Всичко може да се чокава от китайските производители!

   
 
Погнаха китайски сладолед, който не се топи (ВИДЕО)

Погнаха луксозна китайска марка сладолед след разкритията, че продуктите, които произвежда не се топят при високи температури или дори когато са изложени на огън. Какво ли съдържат тези сладоледи, се питаме ние...

Бранът е популярен в големите градове в Китай, въпреки сравнително високата си цена от около 20 юана (2,98 долара) за сладолед на клечка. Това еняколко пъти повече от цената на повечето от неговите конкуренти. Някои от първокласните сладоледи на марката се продават на стойност от 70 юана (10,44 долара) или повече.

"Резултатите от тестовете на институциите за тестване трябва да бъдат по-авторитетни. Според видеоклипове в Weibo сладоледът не се топи. Но това заключение би било по-добре подкрепено от научни данни.", споделя служител  Шанхайското бюро за надзор.

Компанията твърди, че всички техни продукти са в съответствие със стандартите за качество, определени от националния орган на Китай.

"Основните компоненти на сладоледа Baysalt с кокосов вкус са мляко, сметана, кокосова каша, кондензирано мляко и мляко на прах. 40% от този сладолед са твърди материали.", твърдят те.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ