Пич оставя фалшиви факти за животните в зоопарка в Лос Анджелис

05.07.2016, 09:00

А ние се смеем с глас

   
 
Пич оставя фалшиви факти за животните в зоопарка в Лос Анджелис

Понякога на човек му е нужно съвсем малко, за да се разсмее от сърце и да си оправи настроението. Не че ние сме в лошо разположение на духа, просто отдавна не се бяхме забавлявали така, както сега. Причината са табелките с фалшиви факти, които някакъв пич от Лос Анджелис е поставил в зоопарка. Толкова са абсурдни, че чак ни става драго да ги четем. Ето част от тях:

1740371

Фламингото е моногамно. С изключение на Филип, това неверно копеле.

1740377

Сурикатите могат да контролират електрониката с мисълта си. Ако телефонът ви звънне, НЕ ВДИГАЙТЕ. Обажда се някой от нашите сурикати, за да ви моли за помощ да избяга, а тези животни са МНОГО УБЕДИТЕЛНИ.

1740374

Пингвините сякаш носят смокинг, но това е така, защото бавничко еволюират в бизнес магнати от 20-те години на XX в. След 30 години ще имат монокли. А след 60 ще тормозят бедните.

1740376

Ако дадете мънички тромбони на 76 патета, ще станете свидетели на най-готиния парад, който някога сте виждали.

1740375

Никога не се доверявайте на мечка. Много са потайни. Ако не виждате нашата мечка в клетката си, значи Е ИЗБЯГАЛА, БОЖЕ, ТОЧНО ЗАД ВАС Е, НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ, А ВЕДНАГА БЯГАЙТЕ!!!

1740372

Първият президент на Америка - Джордж Вашингтон, всъщност е представлявал 9 коали, стъпили една върху друга.

1740373

Гибоните обожават супа. Ако му оставите отвън купичка със супа, гибонът непременно ще се изкъпе в топлата течност и ще вика "ЕееЕЕЕее еее" с пълни гърди. Това, разбира се, означава "обичам супа" на гибонски.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ