Певец от Бангладеш бе арестуван, защото е много грозен

10.08.2022, 12:05

И пее фалшиво!

   
 
Певец от Бангладеш бе арестуван, защото е много грозен

Бангладешки певец на име Hero Alom, който има много последователи в социалните мрежи, беше извикан от полицията и накаран да се извини за фалшивото си изпълнение на класически песни от нобеловия лауреат Рабиндранат Тагор и бангладешкия поет Кази Назрул Ислам.

"Полицията ме взе в 6 сутринта и ме държа там осем часа. Попитаха ме защо пея песните на Рабиндра и Назрул.", спомня си певецът.

Алом споделя, че е бил психически измъчван от полицията миналата седмица и е бил помолен да спре да изпълнява класически песни. Алом също така твърди, че служителите са му казали, че е "твърде грозен, за да бъде певец".

Грозният певец има около 2 милиона фенове във Facebook, 1,5 милиона абонати в YouTube и е известен с уникалния си стил на пеене. Една от песните му, наречена "Arabian Song", събра 17 милиона гледания в социалните мрежи.

Главният детектив на Дака Харун ур Рашид заяви пред репортери, че Алом се е извинил за това, че е изпял песните и че е носел полицейски униформи без разрешение във видеоклиповете си.

След ареста си Алам пусна ново видео, в което е зад решетките в затворническо облекло. Милионите му фенове го защитиха като коментираха, че той единственият щастлив човек на света, защото прави каквото му харесва.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ