Фен на промоциите: Мъж си татуира QR кода от клубната си карта от супермаркета

27.07.2022, 15:00

Добра идея за бабите!

   
 
Фен на промоциите: Мъж си татуира QR кода от клубната си карта от супермаркета

Харесваме татуировки, но това не е точно стилът, който си представяме. Но ето, че никога не е късно да станеш за резил.

Мъж реши да татуира QR кода на клубната си карта на известната верига супермаркети Tesco на китката си, за да е сигурен, че никога няма да я забрави у дома. 30-годишният Дийн Мейхю похарчи 200 паунда в името на промоциите в магазина.

30-годишният мъж казва, че му е писнало да забравя клубната си карта и да пропуска разнообразието от намаления и оферти в супермаркета. Във видео, което стана вирусно в социалните мрежи, се вижда как татуистът Дан Росетър нанася кода върху лист хартия, преди да го прехвърли върху китката на Дийн.

"Правя татуировки от 12 години, но никога преди не бях виждал подобна идея. Първоначално го poпитах "сигурен ли си, че искаш да направиш това?", но видях колко много го иска и си помислих "нека го направим". Тревожех се дали ще работи както трябва, тъй като това е сложен баркод, но Дийн беше доста спокоен и призна, че ако не работи, не е краят на света.", споделя татуистът пред медии.

И сега ще се запиташ дали цялото това нещо си е струвало? Работи ли QR кодът в крайна сметка?

Веднага, след като тауировката е готова, Дийн и Дан посетили най-близкия агазин на Tesco и се опитали да купят бисквитки, използвайки кода. Опитът им да получат отстъпка за бисквитки обаче се провалил, тъй като Дийн не успял да огъне ръката си, за да сканира кода. След това обаче касиерката успешно го сканирала, благодарение на своето устройство.

2370525

"Обожавам татуировката си и я използвам през цялото време, например всяка сутрин, когато отивам в Tesco преди работа. Виждам как предизвиквам усмивки по лицата на хората. Една дама се изкиска и ме помоли за снимка.", споделя Дийн.

Сега е време бабите да почерпят пример от този човек, за да не пропуснат нито една промоция в BILLA.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ