Ноел и Лиъм – двама братя, които си играят на музика и мода

13.10.2011, 11:40

   
 
Ноел и Лиъм – двама братя, които си играят на музика и мода

Честно да си кажем не бяхме никак доволни от разпадането на Oasis през 2009 г. Но с течение на времето някак го преодоляхме. Не че сме имали друг избор. Просто братята Галахър правеха много готин брит поп, на който ние бяхме искрени почитатели. Освен това начинът, по който се разделиха беше малко грозен – обвинения, нападки в медиите и т.н., а все пак са братя. Преди известно време обаче Лиъм събра някои от старите членове на Oasis и отново атакуваха музикалната сцена като бандата Beady Eye. Дори вече имат и дебютен албум "Different Gear, Still Speeding”, който излезе през февруари тази година.

Ноел, въпреки че се забави, също продължава музикалната си кариера, разбрахме вчера от Universal Music. Дебютният му солов албум се казва "High Flying Birds" и ще излезе на музикалния пазар на 17 октомври. Както ни стана ясно, засега критиците от Великобритания, САЩ, Германия, се изказват доста ласкаво за него. Но както се казва: ще го чуем, ще видим.

Все пак ако резултатът от конфликта между Лиъм и Ноел и разпадането на Oasis, е създаването на не една, а цели две възможности за качествен брит поп, то ние сме твърдо за.

За разлика от Лиъм обаче Ноел ще съпроводи издаването на соловия си албум с друго интересно начинание – той е сключил договор с Adidas за създаването на специална версия на любимите си маратонки. Всичко това върви с игра и награди за феновете. Колекцията от маратонките на Ноел ще бъде представена на пазара в Лондон и Берлин на 21 октомври.

Изводът е, че дори след кратко оттегляне, Ноел май ще се върне в центъра на вниманието доста успешно. Въпреки че не трябва да забравяме за подвизите на Лиъм също в модната сфера. Още през 2009 г. той създаде собствена модна линия, наречена "Pretty Green".

Всъщност не знаем дали двамата се съревновават, но някак точно с такова впечатление оставаме. В което няма нищо учудващо. Момчетата винаги си остават момчета, а тези двамата, както вече казахме – все пак са братя.

Ето го и видеото към пилотния синъл от албума на Ноел Галахър - "The Death Of You And Me”:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ