Необичайните картички, с които да кажете всичко

06.07.2014, 11:35

Пълни са с думи

   
 
Необичайните картички, с които да кажете всичко

Няма начин да не ви се е случвало да ви трябва картичка по някакъв повод, да отидете в магазина, да застанете пред щанда с картичките и да разберете, че всички са прекалено лаконични. Та вие искате да кажете толкова много неща, че едно обикновено "Честит рожден ден" в никакъв случай няма да ви свърши работа. Е, решение вече има и то е в следващите необичайни картички, с които можете да кажете практически всичко.

КАРТИЧКА ЗА СРЕЩА

1328010

"Знам, че не сме заедно или нещо такова, но ми се стори странно да не ти кажа нищо, затова ти взех тази картичка. Не е нещо особено. Не означава нищо. Дори няма сърчице на нея. Така че, реално, това е картичка, с която ти казвам здрасти. Забрави я."

КАРТИЧКА ЗА РОЖДЕН ДЕН

1328012

"За рождения ти ден исках да ти дам нещо перфектно, но и изглеждащо неангажиращо, сякаш съм го взел небрежно от пазара по пътя към вкъщи или след края на тренировката ми и т.н. Това е, за да си впечатлена едновременно от невероятния ми подход и уникален избор на подаръци. Но не ми се получи."

ЛЮБОВНА КАРТИЧКА

1328014

"Знам, че сме заедно от известно време и животът вече не е само готини срещи и непрекъсната романтика, но искам да знаеш, че няма друг човек, с когото да правя горните неща, освен теб. Освен това: ме правиш много щастлив. Което е малко неудобно."

КАРТИЧКА ЗА ДЕНЯ НА МАЙКАТА

1328011

"Скъпа мамо: Знам, че не винаги успявам да ти кажа как се чувствам или изобщо да ти говоря, но искам да ти пожелая честит ден на майката по наистина сърдечен начин. И понеже не ми се стори достатъчно да ти дам просто едни маргаритки или да те заведа на вечеря, ти взех и тази картичка. Честит ден на майката. Обичам те и така нататък."

КАРТИЧКА ЗА ПОДКРЕПА

1328013

"Е, малко съм прецакан. Иска ми се да имаше по-добър начин да го кажа, но мозъкът ми е тотално спрял. Искам просто да знаеш, че дори тогава, когато не мога да намеря точните думи, винаги ще съм до теб. Никъде няма да ходя. Надявам се това да е ок. Защото те обичам."

КАРТИЧКА ЗА ЖЕНА, ПО КОЯТО СИ ХЛЪТНАЛ

1328015

"Мисля си за теб, но не по странен начин. Днес минах покрай вас само веднъж. Не си представям непрекъснато лицето ти или нещо такова. Добре де, може би прекалявам малко с мислите си за теб. Боже господи, защо изобщо ти казвам тези неща. Както и да е. Изобщо не си мисля за теб."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ