Най-странните неща, падали от небето

21.07.2015, 19:24

Не са камъни

   
 
Най-странните неща, падали от небето

Напоследък от небето пада само жега, но светът познава доста случаи, в които нормалните "неща" като дъжд, сняг, град и т.н. отиват настрана и на тяхното място се настаняват необичайни обекти. Животни, подправки, най-различни предмети - това е една малка част от едни от най-странните неща, падали от небето в различни точки от света.

1. Суха сметана

Случва се в Честър, Южна Каролина. Завод за суха сметана, намиращ се наблизо, има проблеми и когато системата за изхвърляне на излишните продукти се запуши, във въздуха се разпръсва суха сметана, която след това се смесва с дъжда и пада обратно върху жителите на града.

2. Топки за голф

Дъждът от голф топки преди години отново в САЩ се оказва причинен от минаващо торнадо, което е вдигнало вода от езеро до училище по голф...

3. Паяци

Звучи направо кошмарно. Определен вид паяци живеят в най-горната част на короните, където изплитат мрежите си. По-силен вятър може да предизвика така наречения паечен дъжд, а ние никога не искаме да го виждаме на живо.

4. Човешко тяло

Мери Фюлър и 8-месечният ѝ син са в колата, когато върху предното стъкло се стоварва човешко тяло. След като полицията разследва случая, се оказва, че тялото е на пътник, пътувал в самолет, който е се е сблъскал с друг самолет. В катастрофата са загинали 144 души.

5. Крава

Случка от Япония. Двама души разказват, че крава е паданала върху лодката им и я е потопила. Естествено, никой не им вярва, но по-късно думите им се потвърждават.

6. Жаби

Тук отново вина има торнадо, образувало се върху водна основа, в която живеят жаби. Водната фуния, която се оформя, засмуква животните и ги държи във въздуха. Когато торнадото премине, жабите, логично, падат обратно.

7. Месо

Един ден в двора на неназован американец падат парчета, които приличат на месо. Няколко смели съседи ги пробват и се оказва, че това най-вероятно е конско месо. След разследване се разбира, че ято пуйки са яли това месо, след това са излетяли. Една от пуйките е повърнала месото във въздуха, а другите са направили същото.

8. Червеи

Явно всеки дъжд от някакви животни е причинен от торнадо. Така че, ако някой ден в двора ви завалят червеи, не се разсейвайте с тях, а се огледайте къде е въздушната фуния.

9. Пари

В Бурж, Франция наистина започват да валят пари. Има известни случи в Чикаго и различни градове в Англия. Само в България няма...

10. Кръв

Жителите на Ла Сиера Чоко в Колумбия биват окъпани от кървав дъжд. Според местния свещеник това е знак, който трябва да накара всички грешници да се поправят...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ