Най-смущаващите неща, които хората са били хващани да правят

22.04.2016, 12:00

И малко ги е срам

   
 
Най-смущаващите неща, които хората са били хващани да правят

Уточняваме: тук ще прочетете истории за това как хората са били хванати, докато правят много смущаващи неща (без мастурбиране). 

Бях заключена извън къщата си, докато плувах гола. Полицията дойде и ме хвана как се опитвам да вляза вкъщи през един отворен прозорец.

Получих ерекция, докато танцувах с момичето, което харесвах в осми клас, затова стоях на разстояние от нея, за да не усети. След 10 години, докато пиехме на събиране със съучениците ми, те ми казаха, че всички са видели това и са ми се присмивали месеци наред, даже учителите.

Слушах Nickelback.

Обадих се в офиса и казах, че съм болен, за да отида да гледам "Междузвездни войни: Епизод 7". Шефът ми беше на същата прожекция.

Когато бях на 13, майка ми ме хвана да танцувам и да пея Backstreet Boys пред огледалото само по боксерки.

Имитирах, че стискам гърдите на приятелката си, всъщност сянката им на стената, когато майка ѝ влезе в стаята.

Бях в един препълнен бар, облечен в костюм. Извадих си iPad-а, за да проверя за някакви съобщения, но на екрана - БАМ - лесбийско порно. Дамата до мен ме погледна, плати си сметката и си замина.

1691598

Подмокрих леглото в колежа. Леглото на новата си приятелка. Беше първият път, в който оставам при нея. И бях напълно трезвен.

Като малка гледах "Грозна като смъртта" и си помислих, че това е най-якият филм. Хванаха ме една нощ да танцувам на кухненската маса, наливайки вода върху няколко плюшени животни, докато пея, обута в каубойските ботуши на татко.

Бяхме в един стриптийз клуб. С приятелката ми платихме за танц в задната стая и в коридора минахме покрай майка ми и баща ми.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ