Най-култовите мемета по повод покушението над Тръмп

15.07.2024, 10:00

Не си поплюват!

   
 
Най-култовите мемета по повод покушението над Тръмп

Доналд Тръмп бе мишена на опит за убийство в събота на митинг в Пенсилвания, дни преди да приеменоминацията на Републиканската партия за трети път. Залп от стрелба предизвика паника и окървавеният Тръмп беше заобиколен от Тайните служби и забърза към своя SUV, докато размахваше юмрук във въздуха.

Според Асошиейтед прес, кампанията на Тръмп заявява, че предполагаемият кандидат за републиканска партия се е чувствал "добре" след стрелбата, която е успяла да пробие горната част на дясното му ухо.

"Веднага разбрах, че нещо не е наред в това, че чух свистящ звук, изстрели и веднага усетих как куршумът разкъсва кожата ми. Получи се много силен кръвоизлив", сподели самия Тръмп в социалните мрежи.

ФБР рано в неделя идентифицира стрелеца като Томас Матю Крукс, 20-годишен от Бетел Парк, Пенсилвания. Агенцията казва, че разследването продължава.

Един човек е убит, а двама зрители са критично ранени, съобщават властите. Всички са идентифицирани като мъже. Тайните служби казват, че полицейски снайперисти са убили заподозрения стрелец - който според тях е нападнал от висока позиция и твърдят, че Тръмп е в безопасност.

Докато опитът за стрелба разтърси целия свят, хората поделиха забавни мемета в интернет:

1. Пропусна

2385745

2. Матрицата

2385739

3.Тоджи нямаше да пропусне

2385742

4. "Тръмп бе застрелян и сега съм вайръл"

2385744

5. За първи път "Семейство Симпсън" не познаха

2385741

6. Появи се новата обложка на албума на Тръмп

2385743

7. "Това е кризисен актьор. Разпознах го от "Сам вкъщи" 2"

2385740

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ