Най-голямото LEGO в света  4 Виж всички снимки

08.07.2012, 10:26

   
 

В света на LEGO всичко е възможно. Убеждаваме се откакто познаваме световноизвестния конструктор, а наскоро поредното доказателство, а именно Land Rover Defender, бетонира този факт категорично.

LEGO обаче е и вдъхновение за различен вид дизайнери и това, което ще ви покажем сега, ще ви даде ясната представа за какво ви говорим. Едни строителни инженери в Германия решили, че е крайно време да сложат край на скучната инфрастуктура и направили мост, вдъхновен именно от конструктора. Момчетата от MEGX пребоядисали целия мост и го направили да изглежда сякаш е изграден от масивни тухли LEGO. Резултатът е впечатляващ, но е и отличен пример как един обикновен мост може да се превърне в атракция.

Нямаме идея колко пари са похарчили момчетата, отговорни за този проект, но сме сигурни, че е няколко стотин пъти по-малко от сумата, която би отишла за построяването на нов мост с подобен ефект. Което моментално ни навежда на мисълта: защо да не можем и ние да си направим подобно нещо в България? Някои ентусиасти, които биха се позабавлявали с проект, който след това би забавлявал цяла София?

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 09.07.2012 | 10:50
2 много яко,но тази лего мания не излиза ли вече малко извън контрол?
от Не е посочен | 08.07.2012 | 17:25
1 ненормална работа, лапетата биха се радвали
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ