Най-гадните неща, които хората са откривали в храната си

07.07.2016, 19:30

Не четете това, ако ви предстои хапване

   
 
Най-гадните неща, които хората са откривали в храната си

Представете си, че хапвате нещо супер вкусно - направо да си оближеш пръстите. И както си хапвате, ХОП, намирате нещо, което не би трябвало изобщо да бъде там, да не говорим, че като цяло не знаете дали все още е живо или просто така си изглежда, а и червата ви започват да се надигат от любопитство, за да видят какво, аджеба, сте си открили. Е, не сте сами - хората по света редовно намират гадости в храните и напитките си. Ужасни гадости. Ето топ 10!

1. Мъртва мишка в сос къри

1742281

Когато Кейт Барет си взима къри сос, тя знае, че съставките му са изненадващи, но едва ли е подозирала, че в бурканчето ще намери и мъртва мишка. Докато прави вечеря за нея и нейния приятел, Кейт изсипва соса в тигана, но забелязва, че е по-гъст от обикновено. Когато понечва да го разбърква, вижда добре очертаващата се миша опашка и муцуна. Веднага връща обратно в магазина находката, а мениджърът се извинява. Може би на това му се вика щастлив край?

2. Готварска ръкавица в хляб

1742279

Жена от Северна Ирландия открива част от готварска ръкавица в нарязания си хляб, но едва когато започва да го яде. Тя купува хляба от квартална пекарна точно преди Коледа, но когато открива "находката", веднага докладва на държавната агенция по храните. Пекарната е глобена със 750 британски лири.

3. Пилешка глава в Happy Meal на McDonald's

1742278

Американка и двете ѝ деца отиват да хапнат в McDonald's. Поръчват си два пъти Happy Meal и хамбургер с пържени картофки. Едно от децата обаче не иска да яде пилешките хапки, затова майката решава тя да ги хапне. Без да обръща внимание какво точно е взела, тя тръгва да отхапва, когато другото ѝ дете изкрещява да не го яде. Тя поглежда и вижда, че хапката прилича много на пилешка глава. След като се оплаква на мениджъра на заведението за бързо хранене, жената получава предложение за две седмици безплатно ядене в ресторанта. Майката обаче повдига обвинения и заявява иск за 100 000 долара.

4. 18-сантиметров нож в сандвич от Subway

1742280

Мъж от Ню Йорк съди местен Subway, след като в сандвича си открива нож. Не се е порязал по някакво чудо, но по-късно се е почувствал зле от сандвича. Лекарите твърдят, че се е получило леко натравяне заради пластмасовата дръжка на ножа.

5. Умряла жаба в кенче диетично Pepsi

1742283

Фред ДеНегри прави скара на двора си и ожаднява. Отваря си едно Pepsi, удря юнашка глътка и... моментално започва да повръща. Вкусът на напитката е гаден, а самата ѝ консистенция е някак си лигава. Той отива и изсипва съдържанието в мивката, като от кенчето излизат розово-зелени желета. И все пак нещо остава вътре. Фред се обажда в Агенцията по хранителни натравяния и те взимат кенчето за проби. След време пристигат резултатите, в които заключението е, че вътре е открит труп на жаба.

6. Човешки пръст в горчица

1742277

Кларънс Стоуърс си купува замразена горчица от специален магазин за сосове. Отваря я и вътре вижда нещо, което взима за фъстък. Слага го в устата си и моментално го изплюва. Измива го и се убеждава, че става дума за парче човешки пръст. След като се връща в магазина, се оказва, че 23-годишен служител е претърпял инцидент, при който е загубил част от пръста си. Докато повечето служители се опитвали да му помогнат, човекът, отговарящ за опаковането на продуктите, не разбрал какво става и запечатал пръста.

7. Презерватив в чорба

1742288

През 2002 г. жена си хапва мидена чорба в ресторант в Ървин, Калифорния, когато попада на нещо странно. Решава, че е калмар, но когато го изплюва в салфетка, вижда, че е презерватив. Тя веднага се оплаква и управителят взима кондома. По-късно клиентката осъжда ресторанта, който на свой ред се опитва да осъди доставчика на супите, но съдът отсъжда в полза на доставчика.

8. Хлебарка в снакс

1742285

Един мъж замалко не изяжда хлебарката от снимката, докато си яде снакс. Първоначално човекът е заблуден, защото насекомото е покрито със сусам, но по някаква случайност се заглежда и вижда, че в ръката си държи всичко друго, но не и нещо за ядене.

9. Паяк от вида Черна вдовица в чепка грозде

1742286

Мъж си купува грозде, а по-късно в торбичката открива жив паяк от вида Черна вдовица. Веднага изплюва гроздето, което е погълнал, и се връща в магазина. Управителят се извинява и казва, че въпреки внимателното почистване на всички плодове и зеленчуци, понякога някои насекоми остават.

10. Екскременти в сладолед

1742287

Семейство твърди, че след като се оплаква от шумни хора, които гледат мач в ресторанта, в който се хранят, готвачите са сложили фекална маса в сладоледа им. След като сладоледът им е изследван, се потвърждава, че от кухнята наистина са постъпили по този долен начин.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ