Най-абсурдните дизайни по повод Covid-19  20 Виж всички снимки

28.05.2020, 13:00

Някои хора нямат и грам мозък!

   
 
<p>По време на пандемията от <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Coivd</span>-19 хората станаха много изобретателни и започнаха да измислят какви ли не дизайни, свързани с вируса и неговата <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">превенция</span>. Но на някои хич н им се получиха нещата и творенията им са толкова неподходящи, че чак са обидни и цинични!</p>

По време на пандемията от Coivd-19 хората станаха много изобретателни и започнаха да измислят какви ли не дизайни, свързани с вируса и неговата превенция. Но на някои хич н им се получиха нещата и творенията им са толкова неподходящи, че чак са обидни и цинични!

По време на пандемията от Coivd-19 хората станаха много изобретателни и започнаха да измислят какви ли не дизайни, свързани с вируса и неговата превенция. Но на някои хич н им се получиха нещата и творенията им са толкова неподходящи, че чак са обидни и цинични! Да не говорим, че са и опасни!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ