Наздраве, куче!

12.11.2011, 13:29

   
 
Наздраве, куче!

Ууууууууууууууу, бааау бър-бауууууууууу

Не ме бива за текстописец или композитор, но това трябваше да прозвучи като: "О, няяяма бираааааааааа" на кучешки. Да, вече и кучетата могат да запеят песента на Васко Кръпката, защото според колегите ни от Inews.bg от тази седмица официално се продава бира за кучета. Представяте ли си?

Прибирате се вкъщи. Домашният ви любимец връхлита върху вас. С нетърпение започва да маха с опашка и да ви приканва да пристъпите към хладилника, като сякаш ви казва:

"Какво ще кажеш да изпием по една бира след тежкия работен ден?"

Звучи като мираж, който даже жена ви рядко (да не кажа никога) се сеща да превърне в реалност. Но верният ви приятел вече има абсолютната възможност не само да ви прави компания, докато отпивате от божествената течност, но и да ви подтиква да я консумирате в компанията му. Причината е, че и "кучетата обичат малцовия вкус", както твърди Джени Браун от "3 Busy Dogs".

Не може да не си налеем една бира, след като вече имаме доказателство, че и кучетата могат да консумират малц в неограничени количества, а те повярвайте ми са изключителните "експерт-дегустатори" на качествените храни и напитки и ако на тях не им харесва, значи не става и за вас. Разликата при тяхната бира с нашата е, че кучешката ечемично-малцова течна смес не съдържа хмел (защото е опасен за тях), а вместо него се използва говеждо месо или пиле.

Започнахме да се замисляме дали тяхната бира няма да ни хареса повече. Не звучи ли идеално – бира и месо в едно. Това фактически означава, че няма да има смисъл да се храним, след като въпросната бира ще ни подсигурява необходимото. Дори има витамини, но за жалост са полезни само за козината на кучетата (тези от вас, които сте достатъчно смели, може да пробвате и след тази забележка, а ако "козината" ви започне да се сгъстява, веднага прекратете приема или се обадете на личния си лекар).

"Силният малцов бульон", както е описана бирата от Kwispelbeer, съвсем скоро може да започне да се предлага и по заведенията, за да могат ценителите на кехлибарената напитка максимално да споделят блажените моменти на наливане, отпиване и изпиване на бирата заедно с най-добрия си приятел, т.е. кучето.

От компанията ни уверяват, че ще има бира и за българските кучета, а ако искате да разберете нещо повече по въпроса можете да се свържете с тях тук. Не пропускайте да хвърлите едно око и на видеото, за да видите какво ви предстои.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ