Любпитни факти, които доказват, че Маколи Кълкин е чисто куку

02.03.2020, 15:00

Ама чисто!

   
 
Любпитни факти, които доказват, че Маколи Кълкин е чисто куку

Маколи Кълкин е любимец от детството ни, но постоянно чуваме какви ли не слухове за него. А той всъщност си е голям пич. Странен, но все пак пич!

Маколи Кълкин ще участва в сериала "Зловеща семейна история"

Той ще играе главна роля в сезон 10. Все още не е известно кога ще бъде пусната и каква ще бъде темата. "Зловеща семейна история" е антология, тоест сезоните не са свързани помежду си. Поредицата е базирана на различни истории на ужасите - от обитавана от духове къща и вещици до клоун убиец и вампири. Всеки сезон има своя собствена тема.

Актьорът оснвава група, която пее само за пица


През 2012 г. Кълкин и приятелите му създават The Pizza Underground. Те изпълняват кавъри на The Velvet Undergroyund, преработвайки текстовете на песните, така че да се пее за пица. Те дори са ходили на турнета в Америка и Европа, макар и не винаги да се представяли успешно. Веднъж на рок фестивал, недоволен фен започнал да ги замеря с чаши бира.

Маколи Кълкин защитава Майкъл Джексън в съда

Майкъл Джексън няколко пъти е обвиняван в сексуална злоупотреба с непълнолетни. През 2005 г. Джексън е съден, а Кълкин говори като свидетел. Той заявява, че е прекарвал време с Джексън и е спал с него в едно и също легло, когато е бил на по-малко от 14 години, но певецът никога не го е насилил.

Маколи Кълкин краде лъжици от ресторанти с дъщерята на Майкъл Джексън

Маколи е кръстникът на Парис, дъщерята на Джексън и двамата са си много близки. Парис и Маколи обожават да вземат лъжици от ресторанти, кафенета и самолети. Кълкин твърди, че това занимание е безобидно и те само си берат. Когато се срещат, те си разменят някои от лъжиците. Двата дори имат еднакви татуировки на лъжици!

Маколи Кълкин създава меме с Райън Гослинг

Папараци заснемат Гослинг, който носи тениска с Кълкин в детството. Кълкин решава да отговори на това и си прави тениска със снимка на Гослинг. И така се ражда ново меме.

Кълкин живее в Париж

Той често лети за Ню Йорк, но предпочита да живее в столицата на Франция. Така той избягва папараците и вниманието по улиците. В Париж го разпознават много по-рядко.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ