Късаме...

09.09.2011, 14:01

   
 
Късаме...

Ами сега?! Знаете, че моментът е дошъл, виждате, че нещата не се получават, не се забавлявате заедно, не си говорите, не се интересувате един от друг, а и сексът не е на ниво. Изобщо не се чувствате влюбени в тази жена. Значи е време да скъсате с нея. Хубаво, но как да ѝ го кажете. Никой не си пада по драми, сълзи, а някои мъже се страхуват да не бъдат застигнати от гнева на девойката. Други пък са били толкова време заедно, че не знаят, след като скъсат с гаджето, как ще си разделят общите приятели. Тегава работа, спор няма! Обаче трябва да скъсате. По-добре не губете време, а насочете усилията си към самото съобщаване на вашето решение и раздялата. Имайте предвид, че никога не можете да знаете какво да очаквате от дадената особа. Историята познава какви ли не случаи. Но все пак проявете уважение към времето, което сте прекарали с нея и се постарайте да скъсате "цивилизовано". За тази цел не ѝ съобщавайте:

С sms

Голяма глупост! ''Здрасти, Мила, вече не можем да се виждаме. Защо – нямам достатъчно място в един sms, за да ти кажа:(''

Каквото и да напишете в един sms, за да скъсате с гаджето си, това е детинска, незряла и глупава постъпка. Още повече, представете си ако случайно тя не ви е получила sms-а. Случва се постоянно. Тогава ще трябва да измислите по-ефикасен начин, за да скъсате.

На живо... по телефона

Да, този начин определено изключва възможността тя да не получи съобщението ви. А и по телефона хората винаги имат повече смелост, отколкото в общуването лице в лице. Обаждате ѝ се, питате дали е удобно и го изстрелвате. Просто така. "Лили, мисля, че трябва да скъсаме. По-добре е така!" И в момента, в който мадамата започне да ви псува мощно или пък да се къса от рев, винаги можете да кажете, че връзката е лоша или просто да затворите телефона. Може би после ще ви се наложи и да си смените номера, но това не е кой знае какъв проблем.

Във Facebook

Така или иначе вече всичко се случва във Facebook. Ако не се случва там, значи не се случва изобщо. Затова някои мъже просто сменят статуса си от женен на неженен или от обвързан на необвързан. Но представете си колко е гадно ако вие сте на мястото на жената, с която късате. Влизате си, нищо неподозиращи, във Facebook профила и виждате известие от сорта "Марина отбеляза, че вече не е обвързана с вас".

Ако скъсате по този начин ще бъде много неприятно за момичето. Не се учудвайте ако после тя започне да поства гадни неща на стената ви или просто ви изтрие от списъка си с приятели.

Чрез посредник

Най-често посредникът е приятел или няколко приятели. Някои мъже разпространяват новината, че късат с приятелката си пред всичките им общи приятели и познати и чакат докато някой от тях се издъни пред нея. Доста неприятно.

С бележка

Това никак не е актуално. Преди години съществуваше практиката да се пишат "интимни" писма. В тях хората си обясняваха надълго и нашироко колко много се обичат и какво значат един за друг. Някои ги използваха и за да обяснят защо не искат повече да бъдат с даден човек. Сега обаче тази комуникация е напълно забравена. По-скоро хората биха скъсали с e-mail, отколкото с писмо. Но пък истинска класика е до бележката на хладилника с надпис "Купи мляко", да залепите цветно листче с "Извинявай, скъпа, повече не ме търси!"

Съобщете ѝ го лично

Това определено е най-зрелият и най-добър начин да скъсате с приятелката си. Поканете я на вечеря, поговорете, кажете ѝ как се чувствате. Само не ѝ обяснявайте, че тя не е виновна, че не я заслужавате, че причината е само във вас. Не си обещавайте, че ще останете приятели и т.н. Просто кажете "Край!" като истински мъж. За вас тя не е незаменима, както и вие за нея.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 22.05.2013 | 18:27
3 що не и кажете че сте гей ?
от Не е посочен | 13.10.2011 | 23:09
2 От личен опит предпочитам да ми се съобщи лично,така постъпвам аз. Старая се да не наранявам човека с когото съм имала връзка при раздялата. Постъпвам така както искам да постъпват с мен.
от Не е посочен | 09.09.2011 | 22:15
1 Интересно ми е да разбера мнението на нежната част от човечеството (педерасите да не се самовизират!) относно гореописаният "казус" но в обратен аспект ... ?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ