рускиня

Добри новини за всички фетишисти – Рапунцел съществува. Обаче се казва Дария Губанова и от 14 години не се е подстригвала, а сега е на 27 години. Косата и е дълга повече от метър и половина.
Запознай се! Това е Анастасия Янкова от Русия – шампион по муай-тай, КМС, MMA боец и модел. В своя Instagram мацката показва женската красота в суровата реалност на бойните спортове. Възхитени сме!
Ясно е, че в Русия е пълно с красиви жени, но ние мислим, че открихме перфектната! Валентина Гришко изглежда като произведение на изкуството. Наистина божествена!
Екатерина Костюнина е 21-годишна студентка от Красноярск (Сибир) и съдийка на футболни мачове на женските и мъжките първенства във група "Сибир". Ние спокойно и даваме титлата "най-красива и секси съдийки в руския футбол и не само"! Можеш да и...
На някои ще им хареса – на други не. Ние сме длъжни да се съобразим с всички мъжки предпочитания, за това ти представяме украинката с размер на гърдите 8-м. Маргарита Керн.
Инеса Кшивецкая е световен шампион по художествена гимнастика и наша много любима жена. Ами тъй като вече знаете всичко за нея, просто вижте снимките. 
Алена е руски модел, който за момента се подвизава в Лос Анджелис. Набира все по-голяма популярност, а ние сме на път да се влюбим в нея. Представяме ви едно истинско момиче от златните полета на Русия. Запознайте се - Алена Савостикова.
Ирина Шейк руса! Гръмко заглавие в световните медии. Истината е, че ангелът на Виктория сикрет временно е преминала в отбора на блондинките. Поводът съвсем не е финансова криза. Рускинята е станала руса за новата корица на руския Vogue. Руса или...
Анфиса е любимата ни руска телевизионна водеща. "Секс с Анфиса Чехова" е любимото ни телевизионно шоу и изобщо не се учудваме, че се е справила толкова добре и на тези снимки.
Днешната седмица подобава да започне по руски, но тъй като ни идва тежичко да зацапаме фаровете с водка от сутринта, решихме да оплакнем окото със сексапилния руски модел Елена Тема. Заповядайте. 
Мария Горбан е причината да позаглеждаме руския сериал "Кухня". Признаваме, че е смешен, но нищо не може да се сравни с тази очарователна актриса. Честно казано, дори не можем да си спомним дали играе добре, защото изобщо не ни интересува....
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ