Когато ловиш алигатори с голи ръце

23.04.2024, 09:54

Смелчага!

   
 
Когато ловиш алигатори с голи ръце
Източник: bluecollar_brawler/Instagram

ММА боец ​​от Флорида използва единствено своите голи ръце, за да покори алигатор дълъг цели  243 см, който се разхождал по улиците в Нортсайд на Джаксънвил в неделя.

34-годишният Майк Драгич бил на близкия хокеен мач със семейството си, когато получил неприятно обаждане за алигатор от шерифския отдел.

Макар да е лицензиран ловец на алигатори и военен ветеран, Драгич не носел оборудването си от капани със себе си на играта, но въпреки това откликнал на обаждането, като отишъл с кола до местен търговски център, където видял ужасяващото същество.

2385060bluecollar_brawler/Instagram

Използвайки голи ръце и крака, Драгич притиснал големия алигатор и успял да го улови без никакво оборудване. След като покорил гигантското влечуго, той го вдигнал и тръгнал надолу по магистралата с алигатора в ръцете си.

Драгич си спечелил репутация с дръзките си премахвания на алигатори, натрупвайки десетки хиляди последователи онлайн. Миналият юни ветеранът и ММА боец ​​бил изпратен да отстрани агресивен, дълъг 304 см алигатор от паркинг близо до началното училище в Джаксънвил. Отново разчитайки на голи ръце, Драгич се преборил с гигантското влечуго пред тълпа от аплодиращи зрители.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ