Какво мислим за цигарите, хомосексуализма, САЩ, клонирането и подобни спорни въпроси

29.02.2016, 18:30

Колективен разум

   
 
Какво мислим за цигарите, хомосексуализма, САЩ, клонирането и подобни спорни въпроси

Решихме да изкажем мнение за някои от най-спорните теми. Не казваме, че трябва да сте съгласни, а на места просто сме се пошегували. Ето обаче какво решихме, че трябва да се разясни.

ЦИГАРИ

Ние сме против всяко насилие над личността от страна на обществото, но не смятаме, че трябва хората да се разделят от илюзорните идеи "Пасивното пушене убива" и "Ако пушите слаби цигари, няма да хванете рак". Ние казваме: "Здрава вентилация, отделни зали и мир на Земята."

САЩ

Симпатични са ни. Ако махнем пуританството, идиотският им национализъм, дебилната политкоректност и още 100-200 неща, можеше да стане едно прекрасно място за живеене. Само където тогава нямаше да се казва Америка. 

КОТКИ И КУЧЕТА

Ние обичаме всички животни. Официално едните ги гледаме, а другите ги плашим с краставици. Неофициално с котките също се отнасяме добре.

АЛКОХОЛ

Има известна разлика между джентълмен в костюм, който бавно отпива глътка скъп коняк и гражданин, който се налива с моторна смазка и си е загубил обувките. И двата типа са ни еднакво симпатични.

ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ

Даже не се опитваме да бъдем толерантни, защото ще трябва да признаем, че съществува.

ХИГИЕНА

Мъжът не е длъжен да се грижи за красотата си, но е длъжен да се грижи за хигиената си. Маските, кремчетата и прочие нещица се допускат, но в умерени количества. Примерно, ако са ви напукани ръцете и т.н.

ДЖЕНТЪЛМЕНСТВО

Обезателен принцип! Кодексът е много голям, но едно е много важно: "Не се говорят гадости за жена, с която имате, сте имали или възнамерявате да имате сексуални отношения!"

КЛОНИРАНЕ

Хората още живеят в заблудата, че клонингът е идентично същество и за това е виновен Холивуд. Ние подкрепяме научните изследвания и напредването на медицината.

БРАК

Умира и това си е, при това в световен мащаб. Колко хубаво щеше да е да не го прави толкова драматично и да се беше разминало без сълзливите статуси в социалните мрежи.

1657572

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ