Какво мислим за любовта, политкоректността, фашизма и още няколко спорни явления

01.03.2016, 17:30

Имаме какво да кажем

   
 
Какво мислим за любовта, политкоректността, фашизма и още няколко спорни явления

След като вече ви споделихме какво мислим за цигарите, хомосексуализма, САЩ, клонирането и подобни спорни въпроси, днес решихме да разгледаме някои сходни явление. Отново ви напомняме, че няма защо да се съгласявате с нас, но мислим, че това ще се превърне в добър наръчник на модерния джентълмен.

ЛЮБОВ

По принцип избягваме да пишем много за нея, защото тя си има доживотен договор с момичешките сайтове. Все пак мълчаливо ще кажем "all you need is love" и ще замлъкнем, защото да се обсъждат тези неща между мъже не е приятно.

СВОБОДА

Най-важното, което съществува! За жалост никой не е свободен напълно, докато не стане покойник. И все пак има основни принципи, които трябва да се спазват, като например: да не се убива жената с камъни, защото е смигнала на съседа и да не се забранява на хората да се отнасят с телата си както те сметнат за добре. За нас най-важните свободи са - свободата на словото, свободните граници, сексуалното общуване и политическия избор.

ПОЛИТКОРЕКНОСТ

Нещо, което в последните години взима ролята на брутална цензура. Предполагаме, че е много важно нещо за страна, в която негрите преди 50 години са можели да попаднат в затвора, ако седнат в автобуса до бял човек, но мислим, че се прекалява. Някак си не можеш да променяш емблематични романи като "Пипи Дългото чорапче" и "Том Сойер" и да правиш обществен скандал, че на "Оскар"-ите няма номинирани черни актьори. Политкоректността убива свободата на словото - ние не сме политкоректни, сори.

ОРЪЖИЯ

Мъжки играчки, които признаваме са страшно красиви. Проблемът е, че наистина са страшни и трябва да се притежават само от достатъчно осъзнати хора.

ФАШИЗЪМ

Често се бърка с "нацизъм". Нацизмът е увереност, че нациите се делят на "нисши" и "висши". Фашизмът от своя страна се опитва да обедини нацията в един сноб и този сноб да се управлява от глава и партия посредством цензура. С развитието на масовите комуникации това става много трудно. Към фашизма и нацизма ние се отнасяме много, много зле.

ЧЕРЕН ХУМОР

Ние вярваме в черния хумор, още повече че на него са способни само интелигентните хора. Хуморът и смехът са едни от най-ценните качества, които притежава човекът, затова ние темерути не харесваме.

СССР

Няма да ви говорим за репресиите и прочие гадости. Всеки нормален човек, ако му предложат да се върне (или да се опита да живее) в този зоопарк, ще стегне най-важното за 5 секунди и ще изхвърчи в посока я Канада, я Марс, я където и да е по-далеч.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ