Идиотия на месеца: Баба преби крадец в дома си и после го нахрани с крекери

08.08.2023, 10:00

Ново ниво на гостоприемство!

   
 
Идиотия на месеца: Баба преби крадец в дома си и после го нахрани с крекери
Източник: Canva

87-годишна жена от Брунсуик, Мейн, САЩ, наскоро преборила тийнейджър, който нахлул в дома ѝ, след което го нахранила, защото той казал, че е "ужасно гладен".

Марджъри Пъркинс казва, че се събудила в 2 сутринта на 26 юли и видяла 17-годишното момче да стои над леглото й. Той проникнал в дома ѝ, като премести страничния панел на климатика и се промъкна през пролуката.

"Ще те нарежа", казал той.

"Ако той ще реже, аз ще ритам", помислила си жената.

Пъркинс казва, че след това си е обула обувките и се е борила, когато тийнейджърът започнал да я удря. След това тя посегнала към стол, който да използва като щит и започна да крещи за помощ, но без резултат.

В крайна сметка тийнейджърът се изморил и отишъл в кухнята, като казал на Пъркинс, че е "ужасно гладен".

"Продължавах да повтарям: "Трябва да излезеш. Трябва ти помощ'. Той каза, че е ужасно гладен и не е ял нищо от известно време. И аз казах: "Е, ето една кутия бисквити с фъстъчено масло и мед. Можете да вземете цялата тази кутия. Дадох му два контейнера Ensure и му дадох две мандарини.", разказва жената.

Той приел предложенията на Пъркинс. Докато той се хранел, тя набрала 911 на въртящия се телефон "колкото може по-бързо".

Момчето си тръгнало преди пристигането на полицията, но полицаите успели да го проследят, арестували и го настанили в център за задържане на младежи.

Пъркинс се надява, че на момчето е предоставена цялата помощ, от която се нуждае, за да върне живота си в релси.



 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ