Идиот на хилядолетието: Мъж изхарчи 16 хил. долара, за да стане куче (ВИДЕО)

31.07.2023, 12:00

Давай, животно!

   
 
Идиот на хилядолетието: Мъж изхарчи 16 хил. долара, за да стане куче (ВИДЕО)

Мъж, известен като Токо, имал такова непреодолимо желание да стане куче, че в крайна сметка похарчил около 16 000 щатски долара за кучешки костюм с човешки размери и започнал го използва редовно, за да изживее мечтата си.

Преди няколко месеца Токо започва да качва своите видеа,  вкоито е като въображаемо куче в YouTube, като страницата му сега е пълна с няколко видеоклипа, на които той облича костюма си на Коли и се опитва да имитира кучешко поведение, като ходене на четири крака и дори ядене кучешка храна"

След като стана известен и получи над 12 000 абоната обаче, Токо сега се притеснява какво биха си помислили другите за неговите мании. Говорейки пред Mirror, Токо казва, че най-вече е запазил хобито си в тайна и се е въздържал да разкрива твърде много от това, което прави на приятелите и семейството си от страх да не се промени мнението им за него към по-лошо.

"Рядко казвам на приятелите си, защото се страхувам, че ще ме помислят за странен. Приятелите и семейството ми изглеждаха много изненадани да разберат, че съм станал животно", казва той.

Желанието му да стане куче завършва с това, че се научи да прави неща като да ходи на четири крака, да моли човек да му разтрие корема, да лежи в хамак по начин, по който куче би го направило и дори да излиза навън с костюма си — който струва значителна сума и отнема на японска компания 40 дни, за да го направи по поръчка.

"Много се радвам за теб! Хубаво е да те видя да сбъдваш мечтите си", гласи един коментар в неговия канал. "Походката ти стана наистина по-добра и си толкова сладък, кученце!"

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ