Идиот на седмицата: Бивш олимпиец разби самолет за гледания в мрежата (ВИДЕО)

15.05.2023, 15:52

Това е нещо ново!

   
 
Идиот на седмицата: Бивш олимпиец разби самолет за гледания в мрежата (ВИДЕО)

YouTuber-ът и бивш олимпиец Тревър Джейкъб се призна за виновен за катастрофата със самолета си в опит да спечели гледания за спонсорска сделка за марка портфейли, съобщава FOX News.

29-годишният създател на съдържание се съгласи в сряда във федералния съд на Лос Анджелис по обвинение в престъпление за възпрепятстване на федерално разследване чрез умишлено унищожаване на останките от самолет, който той умишлено разбива в окръг Санта Барбара през ноември 2021 г., според прокуратурата на САЩ Офис за Централна Калифорния .

Американската прокуратура казва, че обвинението носи максимална присъда от 20 години във федерален затвор.

В споразумението за признаване на вината, Джейкъб казва, че се е съгласил да популяризира портфейла на компания във видеоклип в YouTube. Видеото на име "Аз разбих самолета си" беше публикуван на уебсайта седмици след катастрофата и все още е онлайн. Към неделя той бе събрал над 4 милиона гледания.


Опитният пилот и парашутист излита от летище Lompoc City на 24 ноември 2021 г., но в споразумението се казва, че Джейкъб "не възнамерява да стигне до местоназначението си".

Бившият състезателен сноубордист катапултира от своя самолет Taylorcraft от 1940 г. около 35 минути след излитане. Във видеото витлото спира и Джейкъб, облечен в екипировка за скачане с парашут, отваря вратата на самолета и скача.

Самолетът се разбиша в националната гора Los Padres 35 минути след излитането. Той отива до мястото и възстанови кадрите.

Той е монтирал няколко видеокамери в различни части на самолета и носил селфи стик, за да документира събитието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ