Идиот на седмицата: Жена се опита да качи на самолет изпражнения от жираф, за да си направи огърлица

09.10.2023, 12:57

Мода за милиони!

   
 
Идиот на седмицата: Жена се опита да качи на самолет изпражнения от жираф, за да си направи огърлица
Източник: Canva

Федерални митнически агенти объркаха плановете на жена от Айова, която искаше да си направи бижута от жирафски изпражнения, които взела по време на пътуване до Кения и върнала в САЩ в багажа си, съобщи Асошиейтед прес . 

Жената декларирала малката кутия с изпражнения, когато била избрана да провери вещите си при пристигането си на летище Минеаполис-Сейнт Пол на 29 септември, според митническата и гранична служба на САЩ .

Жената, която не е идентифицирана, казала на служители, че планира да използва отпадъците, за да направи огърлица, както е правила в миналото с изпражненията на лос.

Изпражненията на жирафите могат да бъдат върнати в САЩ с подходящи разрешителни и проверки, според общественото радио на МинесотаОт гарата съобщиха, че жената няма да понесе санкции, защото е декларирала изпражненията и ги е предала на митницата.

Специалисти по земеделие на агенцията унищожили изпражненията на жирафа.

Директорът на митническата и гранична защита в Чикаго Лафонда Д. Сътън-Бърк каза в изявление :

 "Има реална опасност от внасяне на фекални вещества в САЩ. Ако това лице е влязло в САЩ и не е декларирало тези артикули, има голяма вероятност човек да се зарази с болест от тези бижута и да развие сериозни здравословни проблеми", казва директорът на митницата.

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ